Lär dig att måla akvarell

Att måla akvarell är ett äventyr. Mina målarkurser är avkopplande, med nya upptäckter, kunskaper och mycket målarglädje. Att lära sig måla akvarell är inte så svårt om man får rätt grundkunskaper om papper, och färger/pigment.

I min roll som handledare tycker jag grundkunskaper om materialet är viktiga. Sedan vill jag verkligen ge skaparkraft och mod till de som målar för mig. Att våga släppa loss och känna hur kul det är att skapa, att se utvecklingen och glädjen hos mina elever, är fantastiskt kul.

Du som har gått kurs innan kommer utveckla ditt måleri ytterligare. För dig som inte målat innan får viktiga och bra grunder.  Mina erfarenheter som lärare i måleri baseras på 5 års konstutbildning och mer än 15 års kurser utomlands och i Sverige.

Kontakta mig för kommande kurser. Är ni en grupp om 6 – 10 personer ordnar jag kurs efter era önskemål.
art@lucieraaf.se

Kommentarer från kurser jag haft:

”Hög kvalitet på allt, kursupplägg, övningar, ateljén och Lucies avspända sätt att lära mig mer om akvarellmålning. Jag är glad att jag äntligen börjat måla igen.”

“Det blev en avspänd och trygg stämning direkt. Vi hade roligt. Jag lärde mig massor.”