Köp- och betalningsvillkor

25% moms ingår på kursavgifter. 12% moms ingår i priset på konst.

Order & Leveransvillkor
När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse via e-post med information om din beställning och leverans. Spara alltid orderbekräftelsen tills du fått leveransen.

Ångrar du dig eller vill ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig snart som möjligt. Det går att ändra ordern så länge paket ännu inte är skickat.

Normal leveranstid är upp till 10 dagar. Vissa tavlor kan ha längre leveranstid. Du får alltid besked via en leveransbekräftelse till din mail.

Byten & returer
Du har rätt till öppet köp i 14 dagar när du handlar konst via webshoppen. Det är du som köpare som står för returkostnaden och ansvarar för att din retur kommer fram till Lucie Rääf. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den, är du som kund betalningsansvarig.

Ångerrätten gäller inte vid köpa av kurs, enligt lagen om ångerrätt. Eftersom kursen har ett fastställt datum.

Reklamation
Skulle du få en skadad tavla eller grafiskt blad ta kontakt med mig så fort som möjligt. Det måste senast ske inom 14 dagar. Returkostnaden bekostas av oss.

Om du har skickat en retur, görs den ekonomiska korrigeringen när vi mottagit och registrerat returen, återbetalning sker till dig inom 10 bankdagar.

Sekretesspolicy
Vi tar ansvar för alla personuppgifter, såsom namn, adress, e-mailadress och födelsedata, som du lämnar. Uppgifterna lagras och behandlas i Sverige och hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Genom att lämna dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att vi endast dessa för att kunna ge dig information om leverans eller skicka nyheter & erbjudanden.

Lucie Rääf, Galleri Lucie Rääf
Org.nr 6103271927
moms  reg. SE610327192701

Sperlingsholmsvägen 4
302 31 Halmstad

Tel +46 70 6301921 art@lucieraaf.se